milieu, help waar je kan, uiteraard kan je dit doen voor de toekomst van onze aarde

Kijk vooral op de website van www.stichtingstam.nl

Dit is een van de ondewerpen die nieuw zijn, ik zal proberen om hier af en toe wat bij te dragen.:)marjolein soederhuizen

Recentelijk heeft Rijkswaterstaat een zeer interessant en gratis te downloaden boek (53p) uitgebracht over elektrisch rijden. In het boek wordt zeer uitgebreid ingegaan op de vele aspecten van elektrisch rijden: Het rijden in een elektrische auto, hoe komen we aan de elektriciteit die hiervoor nodig is, de ontwikkelingen van autobatterijen, het elektrisch tanken in de praktijk, wanneer is het te koop, toekomstige ontwikkelingen en trends.

Kijk ook op de site van Stam naar het lespakket en als je een manier weet om dit bij de leerlingen te krijgen, laat een berichtje achter, wij hebben geen idee hoe je ertussen komt op die scholen, dus graag suggesties.

Voor 30 euro per lespakket elk jaar weer te gebruiken, ze krijgen spelerderwijs inzicht in produkten, de betere en de alternatieven, waarom, welk verpakking, vervoer, energieverbruik en grondstoffen, lees er meer over bij LESPAKKET, de Milieukist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s